Industrie

DYNAMICS 365 CRM

INDUSTRIE

GRATIS PROEFVERSIEVRAGEN?

VOLLEDIG INZICHT

Of u nu in de Industriebranche Oil & Gas, Wind, Offshore, Scheepsbouw, High Tech, Rubber-Hout- Kunststof-Glas-Cement-Metaal, Machines of Maakindustrie werkzaam bent, Microsoft Dynamics 365 CRM geeft u grip en overzicht op uw verkoopprocessen. Optimaliseer uw klantcontacten en gebruik CRM voor het uitbreiden van uw
verkoop- en marktaandeel.

Kwalificeer uw leads beter

Bespaar tijd en werk efficiënter door uw Leadproces volledig in CRM te optimaliseren.

Verkoopinzicht

Haal maximaal rendement uit uw verkoopactiviteiten. U weet precies wie, wat, waar en wanneer uw producten worden afgenomen.

Contactmomenten

Registreer alle contactmomenten met uw klanten, en prospects eenvoudig via Outlook.

Dashboards & Grafieken

Dashboards geven inzicht in uw belangrijkste informatie. acquisitieprojecten, fases, accountmanagers, segmenten, producten en grip op uw Forecast en Pipeline

Referenties in de Industrie

 
Rutger Bonsel

Rutger Bonsel

General Manager Marketing

Broekman Logistics

Toen ik in 2017 bij Broekman Logistics in dienst trad, werd het reeds geïmplementeerde Microsoft Dynamics CRM met name gebruikt voor het opslaan van contactgegevens en het managen van verkoopkansen. Maar ik wilde er nog meer uithalen! De implementatie van Microsoft Dynamics 365 Marketing heeft er vervolgens voor gezorgd dat de leads veel eenvoudiger worden verwerkt en dat de status ervan slim wordt gerapporteerd. “In plaats van een programma voor het opslaan van gegevens, hebben we nu een Marketing & Sales tool, waar dagelijks gekwalificeerde leads uit komen.

Download Broekman
Logistics whitepaper

Arné Boonk

Arné Boonk

Verkoop

Holterman Wapeningsstaal B.V.

Om helemaal klaar te zijn voor de toekomst heeft Holterman Wapeningsstaal BV in 2019 een grote inhaalslag gemaakt op het gebied van ICT. Het CRM-gedeelte is ingevuld door ACI met de implementatie van Microsoft Dynamics 365 CRM.

Het gehele proces van inventariseren, implementeren en personaliseren is vlot en prettig verlopen. Het klantbeheer en het Verkoopproces zijn verbeterd, waardoor veel efficiënter gewerkt kan worden.

Download Holterman Wapeningsstaal BV whitepaper

    © Copyright - ACI - Enfold WordPress Theme by Kriesi